HABERLER>POLİTİKA
14 Mart 2018 Çarşamba - 11:42

CHP İzmir, 2019 sürecine start verdi: Yücel'den ilçe turları!

Kurultayların geride kalmasıyla birlikte 2019’daki üç büyük seçime kilitlenen CHP’nin İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe ziyaretlerini başlattı. Yücel’in ilk durağı metropolün en büyük ilçeleri arasında yer alan Karabağlar oldu. Yücel daha sonra Buca'ya geçti.

CHP İzmir, 2019 sürecine start verdi: Yücel den ilçe turları!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Şubat ayında seçimli olağan kurultay, Mart ayında ise tüzük değişikliğinin gerçekleştiği olağanüstü kurultay geride kaldı.

Parti, ülke genelinde tüm illerde 2019’da yapılması planlanan üç büyük seçime kilitlenme parolasıyla yürütülülecek çalışmalar için hazırlıklara başladı.

CHP için ayrı bir öneme sahip olan İzmir’de de İl Başkanı Deniz Yücel süreç için düğmeye bastı ve alana indi. İlçe ziyaretlerine start vereceğini duyuran Yücel turuna ilk olarak Karabağlar’dan başladı.

Başkan Yücel’i, ilçe binasında İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu karşıladı. Yücel partililerle bir araya geldi.

Başkan Yücel’in Karabağlar ziyaretinden sonraki adresi Buca oldu. CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın da yer aldığı örgüt buluşmasında İl Başkanı Yücel, “Örgütümüzü dinliyor, görüşlerini alıyor 2019 hedefimize birlik içinde yürüyoruz” dedi.

İKİNCİ DURAK CHP BUCA OLDU
Karabağlar’ın ardından, CHP İzmir İl Başkanı ve Yönetiminin ikinci durağı CHP Buca İlçe Başkanlığı oldu. İlçe’de kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Yücel’in Buca’dan çıkan bir il başkanı olduğunu hatırlatan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ “ İl başkanım evine geldi. Kendisini ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. İl Yönetimimizle birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Artık kaybedecek vaktimiz yok. Bu yolda il başkanımıza çok güveniyoruz. Buca örgütü olarak her zaman yanında olacağız” dedi.

YÜCEL: BİRLİK OLDUĞUMUZ ZAMAN
Buca’da olmanın kendinizi hep iyi hissettirdiğini ve CHP buca ilçe başkanlığını evi gibi gördüğünü ifade eden il başkanı Deniz Yücel yaptığı konuşmada “Yaklaşık 4 yıl belediye meclisi üyeliği yaptığım kendi ilçemde olmaktan her zaman gurur duydum. Bugüne kadar Buca’nın bana verdiği desteği asla unutamam. Biz İzmir’de büyük bir aileyiz. Olağan Kurultayımızı ve Tüzük Kurultayımızı tamamladık. Biz demokrasiyi savunan bir partiyiz. Bu hususta Genel Başkanımızın mesajlarına uymalıyız. Artık tüm enerjimizi dışa yönelik çalışmalarda harcamalıyız. Kendi partililerimizi, ilçe ve belediye başkanlarımızı, milletvekillerimizi kamuoyu önünde eleştirmekten, zor duruma düşürmekten kaçınmalıyız. Bugün buraya sizleri dinlemeye, görüşlerinizi almaya geldik. 2019 CHP iktidarına giden yolda her üyemize çok ihtiyacımız var. Bu birliği sağladığımız zaman gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir şey yoktur” dedi

PİRİŞTİNA: İL BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
İl Yönetimini İlçe Başkanlığında karşılayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise “İl başkanıyla uzun süredir birlikte çalıştıklarını hatırlatarak ” Sayın İl Başkanımız ve Yönetimimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Sayın  il başkanımız bizim her zaman gurur duyduğumuz bir arkadaşımız ve Genel Başkanımızın İzmir'deki temsilcisidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada il ve ilçe örgütümüzün yanında olmaya, destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

İlçe ziyaretlerinde partilileri dinleyen ve sorularını yanıtlayan CHP İzmir il başkanı Yücel,  Partililerden gelen önerileri ve üyelerin isteklerini not ettiklerini, ilçe ziyaretlerinin ardından, ortaya çıkacak tüm fikirlerden yararlanacakları ifade etti. İl başkanlığının ilçe ziyaretlerinde ilk gün, CHP Balçova ve Narlıdere ilçe başkanlıklarının ziyaret edilmesiyle son bulacak.

 
Bucaspor'da ipler gerildi!
 
Göztepe ince hesaplara başladı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhammeet kara 15 Mart 2018 Perşembe 13:22

selin sayek böke gibi vekilleriniz var olduğu sürece bu acemiliğe oy veremem.Sanki yeminlsiniz iktidar olmamaya.oy verecem diyorum zırt biri çıkıyor bir çuval inciri berbat ediyor.seçimi boykot edelim demek nasıl olsa kazanamayacağız ben oynamıyorum demek.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İzmir'den Tıp Bayramı için mesaj
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın “14 Mart ...
CHP İzmir, vekil Çam'a sahip çıktı: Kabadayılıkla...
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Türkiye Büyük Millet ...
Yıldırım'dan Tillerson'ın görevden alınmasına yorum
Başbakan Binali Yıldırım, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye hareketinden ...
 
AK Partili Kalkan'dan İzmir için yatırım raporu: Son 15 yılda...
AK Parti İzmir Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, ...
Altına İzmir ayar veriyor!
İzmir, altın ihracatında 2017 yılında yüzde 125,38 artışla mücevher ihracatını ...
İzmir'in Ankara'da bekleyen projeleri meclis gündeminde... 14 projeye 14 önerge!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bakanlıklar ...
 
AK Parti İzmir’e yeni atamalar: 5 değişim, 1 devam!
İl Başkanı Şengül’ün Ankara ziyaretiyle birlikte İzmir’de 6 ilçeye atama gerçekleşti.
CHP, o düzenlemeyi AYM'ye taşıyor
Son dakika haberi... CHP, 15 Temmuz'da sivillere yargı muafiyeti getiren ...
İYİ Parti'den 'FETÖ ve DEAŞ ile mücadele planı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisi tarafından hazırlanan Acil ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva